Тема :Солодкі страви та напої.
Всеосвіта › Перейти на сторінку документа: КАВА.
Тема : Холодні страви і закуски.
Вправа "Класифікація бутербодів і закусок"
Вправа "М'ясокопченості"
Тема : Технологія приготування страв з м'яса.
Вправа "М'ясні напівфабрикати"
Вправа: "Будова поросячої тушки"
16.12.2020.Урок 74-80.ЛПР №4.Технологія приготування страв з овочів.
Зошит з ЛПР (стор.49-62)
15.12.2020.Урок 72-73.Технологія приготування гарнірів.
Конспект до уроку
09.12.2020.Урок№69-71.Технологія приготування страв з овочів тушкуваних та запечених з овочів.
08.12.2020.Урок№67-68.Загальні правила страв з овочів.
01.12;02.12.2020.Урок№63-66.ЛПР.№2.Технологія приготування соусів.
Завдання до ЛПР№2
25.11.2020.Урок №60-61. Тема:Технологія приготування холодних соусів і заправок.Технологія приготування солодких соусів..(слайд 27-31)
Технологія приготування соусів
24.11.2020.25.11.2020.Урок №58-59. Тема:Технологія приготування молочних і сметанних соусів.(слайд 19-26)
Технологія приготування соусів
18.11.2020.Урок №54-57. Тема:Приготування напівфабрикатів для соусів.Технологія приготування основних соусів на бульйонах та їх похідних.(слайд 4-18)
17.11.2020.Урок №53.Тема:Значення соусів в харчуванні, класифікація.
12.11.2020.Урок 46-52.Л-п робота№1.Технологія приготування супів.
На сторінкі 105 у робочому зошиті виконай завдання і приготуйте суп.
Робочий зошит
10.11.2020.Урок 45.Технологія приготування солодких супів.
Класифікація супів за температурою подачі(пограйся)👈
Супи(перевір себе)😇
Немає коментарів:
Дописати коментар